Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Feu un sofregit amb les cebes, l’all i l’os de pernil; afegiu-hi els pèsols, ofegueu-ho tot amb el brou i deixeu-ho bullir 15 min a foc molt lent, fins que siguin ben melosos. Finalment, afegiu-hi la cansalada i la botifarra i deixeu que bulli tot junt una estona perquè agafi tot el gust.
  2. Per a la tempura: afegiu-hi tots els ingredients amb l’aigua gairebé gelada perquè faci millor reacció amb l’oli calent. La quantitat de farina serà la que calgui, de manera que la pasta sigui suficientment espessa perquè quan posem les fulles de menta quedin napades. Passeu les fulles de menta per la pasta de tempura i fregiu-les en oli calent.
  3. Escalfeu la coca de llardons just abans de servir-la.
  4. Muntatge: repartiu als plats els pèsols molt calents, els trossos de cansalada i de botifarra negra, la coca de llardons (compreu-la feta en una bona fleca o feu-la barrejant pasta de full amb llardons) i les fulles de menta fregides.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 oct

III Nit del Gourmet Català

Arriba la III Nit del Gourmet Català al Palau de Pedralbes de Barcelona, a partir de les 18 h. Ho fa amb els...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto