Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Feu un sofregit amb les cebes, l’all i l’os de pernil; afegiu-hi els pèsols, ofegueu-ho tot amb el brou i deixeu-ho bullir 15 min a foc molt lent, fins que siguin ben melosos. Finalment, afegiu-hi la cansalada i la botifarra i deixeu que bulli tot junt una estona perquè agafi tot el gust.
  2. Per a la tempura: afegiu-hi tots els ingredients amb l’aigua gairebé gelada perquè faci millor reacció amb l’oli calent. La quantitat de farina serà la que calgui, de manera que la pasta sigui suficientment espessa perquè quan posem les fulles de menta quedin napades. Passeu les fulles de menta per la pasta de tempura i fregiu-les en oli calent.
  3. Escalfeu la coca de llardons just abans de servir-la.
  4. Muntatge: repartiu als plats els pèsols molt calents, els trossos de cansalada i de botifarra negra, la coca de llardons (compreu-la feta en una bona fleca o feu-la barrejant pasta de full amb llardons) i les fulles de menta fregides.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15-21 ago

Ruta dels Vins de la FM de Gràcia

Amb motiu de la Festa Major de Gràcia s’organitza una activitat pensada per als amants del vi. Com cada...

22 ago

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto