Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu la sípia. Amb les potes feu un brou per coure els pèsols, i amb el cos feu-ne dues parts iguals i congeleu-les juntes. Quan estiguin congelades, talleu-les amb la màquina de tallar embotits.
  2. Esclovelleu els pèsols de la tavella. Piqueu la ceba i l’all tendre.
  3. Per a l’oli de soja: barregeu els 100 ml d’oli d’oliva amb la soja.
  4. Per a l’escuma d’ametlla crua: mescleu la pasta pura d’ametlla i la llet amb l’ajut d’una batedora. Ompliu el sifó amb dues càrregues.
  5. En una cassola poseu un raig d’oli i afegiu-hi la ceba i l’all. Deixeu que cogui sense que agafi color. Tireu-hi els pèsols i el brou de sípia i tapeu-ho tot. Coeu-ho 5 min evitant que quedi líquid.
  6. Muntatge: poseu els pèsols en un plat fondo. Al mig del plat, poseu-hi l’escuma d’ametlla, les tallarines de sípia poc saltades en una paella i els germinats per sobre. Acabeu-ho amb un cordó d’oli de soja al voltant.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

23-25 feb

Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre 2018

L’últim cap de setmana de febrer, el nucli urbà de Jesús, a Tortosa, acull la Fira de l'Oli...

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto