Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la ceba, els tomàquets de Montserrat i el pebrot a daus petits. Barregeu-ho amb els pèsols negres cuits i el bacallà esqueixat.
  2. Piqueu el fonoll i el julivert molt petits i afegiu-ho a la barreja anterior.
  3. Amaniu-ho amb un raig d’oli i l’olivada. Aquesta recepta és una variant del clàssic empedrat català.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: