Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  • Netegeu les sípies, deixeu-ne només els cossos, apileu-los i congeleu-los. Talleu tires de sípia amb la màquina de tallar embotits. Escalfeu-les una mica en una paella calenta amb un xic d’oli.
  • Per als pèsols: sofregiu la ceba picada, afegiu-hi els pèsols, salteu-ho, afegiu-hi aigua i escalfeu-ho uns minuts. Rectifiqueu-ho de sal.
  • Per a la salsa de tinta: sofregiu les verdures, afegiu-hi el tomàquet, la tinta i cobriu-ho amb el fumet, reduïu-ho fins que quedi amb una textura de crema de pastisseria, més lleugera. Tritureu-ho i coleu-ho.
  • Per al tou de mandarina: bulliu els dos ingredients dissolts junts, deixeu-ho refredar dins d’un motlle. Talleu-ne dauets de 0,5 cm.
  • Muntatge: pinteu amb un pinzell el plat amb la salsa de tinta. Poseu-hi els pèsols i al damunt la sípia. Empolseu-hi la menta i les flors, i al costat poseu-hi els dauets de mandarina.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24-25 feb

Fira de la Mel

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto