Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  • Netegeu les sípies, deixeu-ne només els cossos, apileu-los i congeleu-los. Talleu tires de sípia amb la màquina de tallar embotits. Escalfeu-les una mica en una paella calenta amb un xic d’oli.
  • Per als pèsols: sofregiu la ceba picada, afegiu-hi els pèsols, salteu-ho, afegiu-hi aigua i escalfeu-ho uns minuts. Rectifiqueu-ho de sal.
  • Per a la salsa de tinta: sofregiu les verdures, afegiu-hi el tomàquet, la tinta i cobriu-ho amb el fumet, reduïu-ho fins que quedi amb una textura de crema de pastisseria, més lleugera. Tritureu-ho i coleu-ho.
  • Per al tou de mandarina: bulliu els dos ingredients dissolts junts, deixeu-ho refredar dins d’un motlle. Talleu-ne dauets de 0,5 cm.
  • Muntatge: pinteu amb un pinzell el plat amb la salsa de tinta. Poseu-hi els pèsols i al damunt la sípia. Empolseu-hi la menta i les flors, i al costat poseu-hi els dauets de mandarina.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: