Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu un tall transversal als peus. Salpebreu-los i refrigereu-los 24 h. 
  2. En una cassola, feu un sofregit amb tres cebes, les pastanagues, els tomàquets, els alls aixafats i la farigola. Afegiu-hi els peus, el vi i el pebre vermell, deixeu reduir el vi i cobriu-ho amb el brou. 
  3. Deixeu que bullin tapats fins que siguin cuits, afegint-hi aigua si cal. 
  4. Traieu els peus del brou, passeu-lo pel xinès i poseu-lo al foc per reduir la salsa. Rectifiqueu-la de sal. Desosseu els peus i separeu la carn del mig per al farcit.
  5. Per al farcit: feu un sofregit de ceba i afegiu-hi els bolets trinxats i els pinyons. Quan siguin cuits, poseu-hi la carn del peu picada, sal i pebre. 
  6. Estireu la mantellina, poseu-hi quatre peus, l’un al costat de l’altre, farciu-los i enrotlleu-los. Doneu-los forma cilíndrica i refrigereu-los.
  7. Talleu-ne rodanxes de 4 cm de gruix i marqueu-les per tots els costats. Poseu tres trossos de peu en una llauna amb els salsifís cuits i per sobre tireu-hi una 'persillade' (un barreja de 70% pa ratllat, 30% de formatge ratllat, pebre vermell dolç i julivert picat). Poseu-ho al forn 8 min a 180 ºC. Afegiu-hi la salsa i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: