Consells de cuina La Vanguardia
  •  

Preparació

  1. En una olla amb aigua bullent, feu un primer bull als peus de porc, per rentar-los. Coleu-los i poseu-los en una altra olla amb aigua bullent, amb la ceba, el porro, l’all, el pebre i les pastanagues. Deixeu-ho coure 2-3 h.
  2. Quan els peus de porc estiguin tendres, retireu-los i deixeu-los refredar lleugerament. Desosseu-los i reserveu-ne la carn.
  3. Estireu un paper film sobre una superfície neta i plana, i esteneu-hi els peus a sobre formant un rectangle. Esmicoleu la botifarra sense pell al llarg del rectangle, al centre; tanqueu el paper formant un caneló, amb la botifarra al centre del peu de porc. Repetiu l’operació amb diverses capes de paper film, per segellar bé el caneló.
  4. Deixeu que es refredi i que la gelatina els peus segelli el caneló. Un cop fred, talleu-ne medallons de quatre centímetres i marqueu-los en una paella amb una mica de sal i oli, encara amb el paper. Marqueu els medallons per les dues cares, 4-5 min, a foc mitjà. La gelatina que desprendrà el peu segellarà el medalló formant-hi una crosta cruixent.
  5. Traieu el paper film amb unes tisores. Si és bo no es cremarà a la paella i el podreu treure d’una sola peça, sense que s’adhereixi a la carn.
  6. Serviu-los amb un parell de gambes marcades en una paella i el romesco.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto