Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Bulliu els peus de porc, desosseu-los i talleu-los de la mida d’un dau. Poseu una cassola al foc amb una mica d’oli d’oliva i daureu-hi els alls. Afegiu-hi la ceba tallada a tires fines i la pastanaga. Quan estigui tot daurat, afegiu-hi el pebre i, tot seguit, els tomàquets tallats i el llorer. 
  2. Quan el tomàquet estigui ben sofregit, afegiu-hi l’aigua i una mica de sal i deixeu-ho bullir 1 h. Passeu-ho per un colador i guardeu-ne el brou. Poseu el brou a bullir amb els peus de porc. Quan faltin 7-8 min, afegiu-hi la picada (piqueu tots els ingredients). Rectifiqueu-ho de sal. 
  3. Passeu per la planxa la sípia de punxa (o castanyó, és una sípia més petita), els escamarlans i els espàrrecs.
  4. Muntatge: en un plat fondo poseu els peus de porc i, al mig del plat, una broqueta amb la sípia, els escamarlans i els espàrrecs, i una carxofa confitada feta en dues meitats. A sota de la broqueta hi podeu posar una mica de pa fregit, per tal de donar-li una mica de volum.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 nov

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

18 nov

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

18 nov

III El Gust de la Paraula

Si t'agraden el bon menjar i la bona literatura, no et pots perdre la tercera edició d’El Gust de la...

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto