Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Bulliu els peus de porc, desosseu-los i talleu-los de la mida d’un dau. Poseu una cassola al foc amb una mica d’oli d’oliva i daureu-hi els alls. Afegiu-hi la ceba tallada a tires fines i la pastanaga. Quan estigui tot daurat, afegiu-hi el pebre i, tot seguit, els tomàquets tallats i el llorer. 
  2. Quan el tomàquet estigui ben sofregit, afegiu-hi l’aigua i una mica de sal i deixeu-ho bullir 1 h. Passeu-ho per un colador i guardeu-ne el brou. Poseu el brou a bullir amb els peus de porc. Quan faltin 7-8 min, afegiu-hi la picada (piqueu tots els ingredients). Rectifiqueu-ho de sal. 
  3. Passeu per la planxa la sípia de punxa (o castanyó, és una sípia més petita), els escamarlans i els espàrrecs.
  4. Muntatge: en un plat fondo poseu els peus de porc i, al mig del plat, una broqueta amb la sípia, els escamarlans i els espàrrecs, i una carxofa confitada feta en dues meitats. A sota de la broqueta hi podeu posar una mica de pa fregit, per tal de donar-li una mica de volum.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Vegan Gourmet

Amb motiu de la celebració de la setmana de Sant Jordi, el Chef Prabhu Sukh, especialitzat en cuina vegana,...

25 abr

El berenar de les abelles

Aquest any, Sant Jordi té un convidat especial: les abelles. La plaça del Sortidor es converteix en un...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

27 abr

Jornades Gastronòmiques de la Tonyina

Les Jornades Gastronòmiques de l’Ametlla de Mar (Baix Ebre) són l’aparador dels productes...

Portada Cuina 214

PEIX 'LOW COST': MIL ESPÈCIES BÉ DE PREU I BONÍSSIMES!

  • Uns àpats de llibre
  • Els platillos populars tenen qui se'ls estimi

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto