Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Bulliu els peus de porc, desosseu-los i talleu-los de la mida d’un dau. Poseu una cassola al foc amb una mica d’oli d’oliva i daureu-hi els alls. Afegiu-hi la ceba tallada a tires fines i la pastanaga. Quan estigui tot daurat, afegiu-hi el pebre i, tot seguit, els tomàquets tallats i el llorer. 
  2. Quan el tomàquet estigui ben sofregit, afegiu-hi l’aigua i una mica de sal i deixeu-ho bullir 1 h. Passeu-ho per un colador i guardeu-ne el brou. Poseu el brou a bullir amb els peus de porc. Quan faltin 7-8 min, afegiu-hi la picada (piqueu tots els ingredients). Rectifiqueu-ho de sal. 
  3. Passeu per la planxa la sípia de punxa (o castanyó, és una sípia més petita), els escamarlans i els espàrrecs.
  4. Muntatge: en un plat fondo poseu els peus de porc i, al mig del plat, una broqueta amb la sípia, els escamarlans i els espàrrecs, i una carxofa confitada feta en dues meitats. A sota de la broqueta hi podeu posar una mica de pa fregit, per tal de donar-li una mica de volum.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jul

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

26 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

27 jul

Taller del Mercat del Ninot

L’aula gastronòmica del Mercat del Ninot ha obert les portes amb moltes propostes per a aquest estiu....

28 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto