Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per als peus: en una cassola, poseu els peus prèviament dessagnats (una nit a la nevera amb aigua), una ceba, el pebre negre, els alls, el llorer i la farigola. Coeu-ho unes 3-4 h. Quan estiguin temperats, desosseu-los i emboliqueu-los amb paper film.
  2. A part, rostiu la costella al forn juntament amb el ossos dels peus. Rostiu la ceba i afegiu-hi el tomàquet. Deixeu-ho confitar i poseu-hi la pastanaga, el porro i l’api. Mulleu-ho amb aigua i poseu-hi la costella i els ossos daurats. Coeu-ho a foc suau 3 h. Coleu-ho i reduïu-ho.
  3. Per al sofregit: piqueu la ceba i sofregiu-la amb una mica d’oli amb la cassola tapada i un punt de sal. Als 10 min, destapeu-la i deixeu-la confitar fins que quedi com una melmelada.
  4. A part, piqueu l’all i poseu-lo en una cassola amb un raig d’oli. Quan comenci a enrossir-se, incorporeu-hi el tomàquet pelat i picat sense la llavor. Poseu un punt de sal i de sucre i deixeu-la confitar. Afegiu-hi la ceba i deixeu-ho coure tot junt.
  5. Traieu el paper film dels peus i marqueu-los en una paella per la part interior. Després, poseu-los en una cassola, juntament amb la salsa i aneu-los salsant per sobre. Marqueu també les vieires pels dos costats.
  6. En un plat, poseu dues tires de sofregit i a sobre els peus napats; al costat, les vieires, i. a sobre, la ratlladura de llima.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 gen

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

18 gen

Com alimentar-nos a l'hivern

Amb aquest taller, de 19 a 20.30 h, podeu conèixer els aliments de l’hivern i, també, com podem...

18 gen

Iniciació de tast de vins

En aquest taller, de 19.30 a 21.30 h, podeu educar els vostres sentits per poder apreciar tot allò que una...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto