Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Salpebreu els peus i deixeu-los 24 h a la nevera.
  2. Poseu a bullir els peus de la manera tradicional: coberts d’aigua freda, amb dues cebes, dues pastanagues i les herbes aromàtiques. Quan arrenqui el bull, escumeu-ho i deixeu-ho coure lentament fins que l’os es desprengui de la carn. Quan arribi aquest punt, traieu-los de l’olla, deixeu-los refredar una mica i desosseu-los conservant-ne al màxim la forma.
  3. Mentrestant, en una cassola feu un sofregit de ceba i all, i quan sigui ros afegiu-hi el tomàquet ratllat, una cullerada de pebre vermell i el vi blanc, i deixeu-ho reduir. Poseu-hi unes llossades de brou de coure els peus i deixeu-ho coure 5 min.
  4. Peleu els salsifís i bulliu-los uns minuts. Afegiu-los a la salsa i deixeu-ho coure 5 min més. Rectifiqueu-ne el punt de sal.
  5. Traieu el budell de la botifarra i barregeu-hi els pinyons i les panses. Farciu els peus i poseu una meitat sobre l’altra. Emboliqueu-los amb mantellina i rostiu-los al forn a 180 ºC fins que siguin rossos. Reserveu-los.
  6. Talleu la molla de pa a daus petits. Barregeu-la amb l’all i el julivert.
  7. Un cop freds els peus, talleu-los en tres porcions.
  8. Poseu els peus de porc en una cassola; al damunt, poseu-hi la salsa amb els salsifís, i acabeu-ho amb la barreja d’all, julivert i la molla de pa. Enforneu-ho 10 min més a 180 ºC i ja ho podeu servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: