Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu i talleu els peus de porc en quatre trossos. Poseu-los en una cassola i enrossiu-los amb la ceba, la cabeça d’alls, els tomàquets i les herbes aromàtiques. A continuació, flamegeu-los amb el conyac.
  2. En un bol a part deixateu la farina, el pebre vermell i la canyella amb prou aigua per poder cobrir després els peus. Un cop ho tingueu fet, tireu-ho a la cassola amb els peus. A mitja cocció afegiu-hi la picada catalana, el moscatell, les prunes i els pinyons, i deixeu que els peus es coguin fins que estiguin tous, aproximadament durant 1 h i 30 min. Us recomanem que cuineu el plat un dia abans de menjar-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: