Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Piqueu els alls i l'arrel de gingebre i la cúrcuma fins a obtenir una pasta fina. Reserveu-la.
  2. Barregeu el iogurt amb el brou i una mica de sal i reserveu-ho.
  3. Poseu un raig d'oli d'oliva a la cocota i escalfeu-la a foc lent. Afegiu-hi les espècies senceres i ofegueu-les durant 20 s. Això en potenciarà l'aroma. Afegiu-hi després la ceba tallada fina i sofregiu-la durant 20 min a foc suau. Quan la ceba estigui daurada, apugeu el foc i afegiu-hi la pasta de gingebre i cúrcuma que havíeu reservat i ofegueu-la durant 2 min més.
  4. Incorporeu-hi el pollastre i les espècies mòltes i barregeu-ho bé. Tapeu la cocota i deixeu-la coure 10 min, remenant-ho de tant en tant.
  5. Afegiu-hi la meitat del brou amb el iogurt, remeneu-ho i torneu a tapar la cocota. Deixeu que tot el conjunt cogui 15 min més.
  6. Incorporeu-hi l'arròs, el coriandre fresc picat i la resta del brou amb el iogurt. Poseu-ho a punt de sal, tapeu la cocota i deixeu que cogui a foc suau durant 18 min. Passat el temps, retireu la cocota del foc i deixeu-la tapada durant 7 min més.
  7. Serviu el pilaf acompanyat d'uns grills de llima.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Vegan Gourmet

Amb motiu de la celebració de la setmana de Sant Jordi, el Chef Prabhu Sukh, especialitzat en cuina vegana,...

25 abr

El berenar de les abelles

Aquest any, Sant Jordi té un convidat especial: les abelles. La plaça del Sortidor es converteix en un...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

27 abr

Jornades Gastronòmiques de la Tonyina

Les Jornades Gastronòmiques de l’Ametlla de Mar (Baix Ebre) són l’aparador dels productes...

Portada Cuina 214

PEIX 'LOW COST': MIL ESPÈCIES BÉ DE PREU I BONÍSSIMES!

  • Uns àpats de llibre
  • Els platillos populars tenen qui se'ls estimi

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto