Preparació
- Talleu la pintada en 4 trossos i coeu lentament les cuixes salades en una cassola amb greix d’ànec, tapada i a foc mitjà. A mitja cocció, poseu-hi els pits. Coeu-ho sense que es ressequi l’exterior.
- Durant la cocció, poseu les escalunyes pelades en una cassola amb un got d’aigua, el sucre, la sal i una cullera de mantega. Quan s’evapori el líquid i les escalunyes siguin cuites, afegiu-hi la meitat del brou de carn i la meitat del praliné amb les avellanes picades. Acabeu la cocció a foc lent fins que les escalunyes quedin caramel·litzades.
- Talleu l'endívia sense el tronc i afegiu-la al brou de pollastre, deixant-ho coure 20 min. Afegiu-hi la crema de llet i coeu-ho 5 min més. Tritureu i passeu la crema pel colador i incorporeu-hi la resta de mantega. Emulsioneu-la.
- Afegiu a la salsa l’altra meitat del brou de carn i la resta del praliné. Deixeu-ho reduir 2 min i passeu-lo per un colador.
- Talleu el pit de la pintada en ventall, poseu-hi al costat les cuixes i les escalunyes i la salsa per sobre. Al voltant, disposeu-hi una mica de crema d’endívies.