Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Tempereu les tres xocolates, cadascuna a la temperatura adient (a Delícies del rebost està molt ben explicat amb un vídeo on es veu com ho vam fer).
  2. Poseu la xocolata en mànegues de pastisseria i formeu les piruletes sobre un paper film.
  3. Poseu-hi el bastonet i afegiu-hi els ingredients al gust.
  4. Deixeu-ho refredar, traieu-ho del paper film i reserveu-ho en un lloc fresc fins al moment de servir-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: