Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu el xarel·lo en un cassó i flamegeu-ho.
  2. Un cop flamejat, afegiu-hi els pits de gall i, amb el foc ja apagat, deixeu-ho reposar 10 min.
  3. Tritureu els cigrons amb una mica de la seva aigua de cocció; lligueu-ho amb una mica d’oli d’oliva. Saleu-ho al punt.
  4. Daureu els pits de gall en una paella amb oli, saleu-los i reserveu-los.
  5. En la mateixa paella, salteu els camagrocs.
  6. Poseu al fons del plat una mica de puré de cigrons i, a sobre, els pits de gall.
  7. Acabeu-ho amb els camagrocs i amb un cordó de fons de carn.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: