Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Per a la salsa de tomàquet: amb l’ajut d’un adult, peleu i talleu els alls, i sofregiu-los en l’oli, a foc baix. Afegiu-hi el tomàquet triturat, el sucre, la sal, l’alfàbrega i/o l’orenga. Deixeu-ho coure, amb la cassola tapada, entre 20 i 30 min. Passeu-ho pel colador xinès i ja teniu la salsa a punt.
  2. Per a la massa: dissoleu el llevat en l’aigua i barregeu l’oli amb l’aigua. Poseu la farina en un bol amb la sal, aboqueu-hi l’aigua amb oli i pasteu-ho amb les mans fins a tenir una massa fina i elàstica. Deixeu-ls reposar en un bol enfarinat, tapada amb un drap humit. Quan dobli el volum, aixafeu-lo i estireu-lo amb un corró sobre una superfície enfarinada o un paper de forn.
  3. Unteu-lo amb força salsa de tomàquet i enforneu-lo 10 min, a 180 ºC.
  4. Traieu la pizza del forn amb l’ajut d’un adult i cobriu-la amb la resta d’ingredients: tomàquets filetejats, salami i mozzarella.
  5. Coeu-la al forn, a 180 ºC, uns 10 min més.
  6. Un cop fora del forn, si voleu, poseu-hi les fulles de ruca. 

El consell

Aquí expliquem com fer tota la pizza a casa, com els autèntics cuiners italians. Si voleu anar per feina, podeu fer servir una salsa de tomàquet i una base de pizza ja fetes. N’hi ha de molt bones i guanyareu molt de temps!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

24-26 ago

VI Tast de Jazz a Torre Llauder

Un any més, la vil·la romana de Torre Llauder de Mataró, un dels jaciments romans més destacats...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto