Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per al pa de pessic: blanquegeu els rovells d’ou amb la meitat del sucre en un bany maria, fins que doblin el volum. A part, munteu les clares a punt de neu i afegiu-hi l’altra meitat del sucre. 
  2. Barregeu els dos preparats i afegiu-hi la farina passada pel sedàs. Mescleu-ho, de baix cap a dalt, amb una espàtula. Poseu la barreja en una plàtera de forn amb paper sulfuritzat i coeu-la 7-10 min a 200 ºC. Una vegada cuita, traieu-la i deixeu-la reposar de cap per avall, al damunt d’un altre paper. 
  3. Per a l’almívar: poseu a coure el sucre i l’aigua. Quan arrenqui el bull, apagueu el foc, afegiu el rom a la barreja i deixeu-la reposar.
  4. Per als plàtans: salteu-los pelats i tallats a rodelles d’1 cm amb mantega i sucre, gireu-los i flamegeu-los amb rom. Barregeu-los amb la gelatina remullada en aigua freda, la merenga i la nata. 
  5. Poseu dins d’un disc una base de planxa emborratxada amb almívar i rom, i ompliu-la amb el preparat de plàtan. Refredeu-ho al congelador.
  6. Desemmotlleu el pastís i folreu-lo de làmines de pinya i sucre ; remeneu-ho. Acompanyeu-ho de gelat d’espècies (en gelateries artesanes).

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Fruita

Aquesta setmana

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto