Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Desosseu les cuixes de pollastre i talleu el cordonet de porc. Fregiu-los en una cassola amb l’oli fins que quedin ben enrossits. Reserveu-ho.
  2. Enrossiu les salsitxes. Retireu-les de la cassola. En el mateix oli, sofregiu-hi la ceba i dos alls tallats petits.
  3. Quan estiguin daurats, torneu-hi a incorporar la carn i mulleu-ho amb el vi ranci. Deixeu-ho reduir.
  4. Remulleu-ho amb un parell de llossades de brou de carn i deixeu-ho coure fins que la carn quedi ben tendra. Si us queda seca, aneu-hi afegint petites llossades de brou.
  5. Traieu les impureses dels rovellons i salteu-los en una paella. Incorporeu-los al platillo juntament amb la picada, feta amb dos grans d’all, les avellanes i el julivert.
  6. Deixeu el platillo a foc suau fent el xup-xup 10 min. Rectifiqueu-ho de sal i pebre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24-25 feb

Fira de la Mel

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto