Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Desosseu les cuixes de pollastre i talleu el cordonet de porc. Fregiu-los en una cassola amb l’oli fins que quedin ben enrossits. Reserveu-ho.
  2. Enrossiu les salsitxes. Retireu-les de la cassola. En el mateix oli, sofregiu-hi la ceba i dos alls tallats petits.
  3. Quan estiguin daurats, torneu-hi a incorporar la carn i mulleu-ho amb el vi ranci. Deixeu-ho reduir.
  4. Remulleu-ho amb un parell de llossades de brou de carn i deixeu-ho coure fins que la carn quedi ben tendra. Si us queda seca, aneu-hi afegint petites llossades de brou.
  5. Traieu les impureses dels rovellons i salteu-los en una paella. Incorporeu-los al platillo juntament amb la picada, feta amb dos grans d’all, les avellanes i el julivert.
  6. Deixeu el platillo a foc suau fent el xup-xup 10 min. Rectifiqueu-ho de sal i pebre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 des

Canelons vegetarians d'A Taula

A Catalunya, els canelons de carn tradicionalment es menjaven els dies festius i especialment per Nadal. Actualment...

12 des

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

11-13 des

Cuina nadalenca d'A taula

'A Taula!' celebra deu anys de la seva creació i ho fa organitzant diversos tallers al Centre...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto