Preparació
- Desosseu les cuixes de pollastre i talleu el cordonet de porc. Fregiu-los en una cassola amb l’oli fins que quedin ben enrossits. Reserveu-ho.
- Enrossiu les salsitxes. Retireu-les de la cassola. En el mateix oli, sofregiu-hi la ceba i dos alls tallats petits.
- Quan estiguin daurats, torneu-hi a incorporar la carn i mulleu-ho amb el vi ranci. Deixeu-ho reduir.
- Remulleu-ho amb un parell de llossades de brou de carn i deixeu-ho coure fins que la carn quedi ben tendra. Si us queda seca, aneu-hi afegint petites llossades de brou.
- Traieu les impureses dels rovellons i salteu-los en una paella. Incorporeu-los al platillo juntament amb la picada, feta amb dos grans d’all, les avellanes i el julivert.
- Deixeu el platillo a foc suau fent el xup-xup 10 min. Rectifiqueu-ho de sal i pebre.