Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Munteu rovells, aigua i 50 g de sucre en un bol al bany maria fins a doblar el volum.
  2. En un altre bol, munteu les clares a punt de neu amb un polsim de sal. Quan estiguin gairebé muntades, incorporeu-hi els altres 50 g de sucre de mica en mica.
  3. Barregeu el midó, la farina d’ametlla passada per un sedàs, la poma golden pelada i ratllada i el suc de poma.
  4. Barregeu els rovells muntats amb la mescla del midó, la farina, la poma ratllada i el suc de poma.
  5. Tot seguit, incorporeu-hi les clares muntades a punt de neu i barregeu-ho amb molt de compte perquè no baixin.
  6. Unteu un motlle amb una mica de mantega i empolseu-lo amb farina. Farciu-ho amb la mescla anterior i feu-ho coure 30 min a 160 ºC. Feu la prova de l'agulla i, si surt seca, traieu-ho del forn i deixeu-ho refredar.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: