Preparació
- Munteu rovells, aigua i 50 g de sucre en un bol al bany maria fins a doblar el volum.
- En un altre bol, munteu les clares a punt de neu amb un polsim de sal. Quan estiguin gairebé muntades, incorporeu-hi els altres 50 g de sucre de mica en mica.
- Barregeu el midó, la farina d’ametlla passada per un sedàs, la poma golden pelada i ratllada i el suc de poma.
- Barregeu els rovells muntats amb la mescla del midó, la farina, la poma ratllada i el suc de poma.
- Tot seguit, incorporeu-hi les clares muntades a punt de neu i barregeu-ho amb molt de compte perquè no baixin.
- Unteu un motlle amb una mica de mantega i empolseu-lo amb farina. Farciu-ho amb la mescla anterior i feu-ho coure 30 min a 160 ºC. Feu la prova de l'agulla i, si surt seca, traieu-ho del forn i deixeu-ho refredar.