Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu la carn dels excessos de greix i talleu-la a cubs. Poseu-la en un recipient, amb el vi, una pastanaga, una ceba i dos grans d’all, tot pelat i trossejat. Afegiu-hi la canyella i una fulla de llorer, romaní i farigola. Deixeu-ho marinar tota la nit.
  2. Coleu la marinada, assequeu la carn, reserveu el vi i guardeu les hortalisses per a una altra preparació.
  3. Peleu la pastanaga i la ceba i netegeu el porro. Piqueu-ho tot, juntament amb l’api.
  4. Salpebreu la carn i daureu-la en una olla de fons gruixut amb oli d’oliva. Retireu-ho.
  5. A la mateixa olla, daureu les hortalisses picades amb dos grans d’all aixafats uns 10 min i afegiu-hi el tomàquet ratllat.
  6. Afegiu-hi la carn, remeneu-ho bé, empolseu-ho amb farina i cuineu-ho 2 min.
  7. Empolseu-ho amb pebre vermell i mulleu-ho amb el vi reservat, deixeu que redueixi a la meitat i incorporeu-hi el brou de senglar o de carn, el llorer, unes fulles de farigola i romaní, sal i pebre. Deixeu que cogui amb l’olla semitapada, unes 3 h, remenant-ho de tant en tant. Si s’asseca, hi podeu afegir una mica més de brou, o aigua mineral.
  8. Poseu aigua a escalfar amb una mica de sal i una cullerada de mantega. Quan bulli, incorporeu-hi la polenta en forma de pluja, remenant-ho constantment, fins que s’espesseixi.
  9. Afegiu-hi la mozzarella trossejada i una altra cullerada de mantega, i barregueu-ho molt bé. Serviu el rostit de senglar amb la polenta i unes fulletes de romaní i farigola fresques.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

21 oct

Vermut Solidari de tardor

Aquesta tardor, el Vermut Solidari estrena ubació, el Castell de Montjuïc de Barcelona. Es tracta d'un...

21 oct

Enotast d'octubre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto