Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Salpebreu la cua de bou, escampeu-hi farina i daureu-la en una cassola gran i de fons gruixut. Reserveu-la.
  2. A la mateixa cassola, daureu totes les verdures, pelades i trossejades. Torneu-hi a posar la cua de bou, la cabeça d’alls, tallada en dos, el llorer i el romaní. Remeneu-ho. Escampeu-hi el pebre vermell i mulleu-ho amb el vi, reduïu-ho a la meitat i cobriu-ho amb brou de verdures. Salpebreu-ho.
  3. Feu que arrenqui el bull i continueu la cocció a foc baix, semitapat, 3 h, fins que la carn estigui molt tova i es desfaci.
  4. Passeu el brou per un colador xinès, reduïu-lo i lligueu-lo amb el midó de blat de moro (Maizena) diluït en aigua. Rectifiqueu-ne el punt de sal.
  5. Bulliu l’aigua i la llet amb sal i pebre negre, afegiu-hi la polenta en forma de pluja, remeneu-ho fins que s’espesseixi, afegiu-hi la mantega i torneu-ho a remenar bé.
  6. Serviu la cua de bou sobre la polenta cremosa, amb una mica de la salsa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 abr

Jornades Gastronòmiques de la Tonyina

Les Jornades Gastronòmiques de l’Ametlla de Mar (Baix Ebre) són l’aparador dels productes...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

28 abr

I Mercats Paral·lels

El Parc de les Tres Xemeneies del Poble-sec acull la primera edició dels Mercats Paral·lels, fruit de...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto