Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Salpebreu la cua de bou, escampeu-hi farina i daureu-la en una cassola gran i de fons gruixut. Reserveu-la.
  2. A la mateixa cassola, daureu totes les verdures, pelades i trossejades. Torneu-hi a posar la cua de bou, la cabeça d’alls, tallada en dos, el llorer i el romaní. Remeneu-ho. Escampeu-hi el pebre vermell i mulleu-ho amb el vi, reduïu-ho a la meitat i cobriu-ho amb brou de verdures. Salpebreu-ho.
  3. Feu que arrenqui el bull i continueu la cocció a foc baix, semitapat, 3 h, fins que la carn estigui molt tova i es desfaci.
  4. Passeu el brou per un colador xinès, reduïu-lo i lligueu-lo amb el midó de blat de moro (Maizena) diluït en aigua. Rectifiqueu-ne el punt de sal.
  5. Bulliu l’aigua i la llet amb sal i pebre negre, afegiu-hi la polenta en forma de pluja, remeneu-ho fins que s’espesseixi, afegiu-hi la mantega i torneu-ho a remenar bé.
  6. Serviu la cua de bou sobre la polenta cremosa, amb una mica de la salsa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct - 19 nov

Ganxotapes de Tardor

Del 20 d'octubre al 19 de novembre s'organitza a Sant Feliu de Guíxols un concurs per triar la millor 'Ganxotapa'...

19 nov

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

18-19 nov

Jornada del Calçot de Valls

Al novembre comença la temporada de les calçotades i, com no podia ser d’una altra manera,...

19 nov

Fira del Pa i la Xocolata

A Sant Gregori dediquen una fira al pa i la xocolata que, enguany, arriba a l’onzena edició, amb...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto