Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Salpebreu la cua de bou, escampeu-hi farina i daureu-la en una cassola gran i de fons gruixut. Reserveu-la.
  2. A la mateixa cassola, daureu totes les verdures, pelades i trossejades. Torneu-hi a posar la cua de bou, la cabeça d’alls, tallada en dos, el llorer i el romaní. Remeneu-ho. Escampeu-hi el pebre vermell i mulleu-ho amb el vi, reduïu-ho a la meitat i cobriu-ho amb brou de verdures. Salpebreu-ho.
  3. Feu que arrenqui el bull i continueu la cocció a foc baix, semitapat, 3 h, fins que la carn estigui molt tova i es desfaci.
  4. Passeu el brou per un colador xinès, reduïu-lo i lligueu-lo amb el midó de blat de moro (Maizena) diluït en aigua. Rectifiqueu-ne el punt de sal.
  5. Bulliu l’aigua i la llet amb sal i pebre negre, afegiu-hi la polenta en forma de pluja, remeneu-ho fins que s’espesseixi, afegiu-hi la mantega i torneu-ho a remenar bé.
  6. Serviu la cua de bou sobre la polenta cremosa, amb una mica de la salsa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 set

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

23 set

Cicle Enocultura't al Mas Comtal

És temps de verema a les vinyes catalanes i els pagesos van per feina. L’enologia forma part de la cultura...

23 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

23-24 set

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto