Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. En una cassola amb una mica d'oli daureu el pollastre net i enfarinat a foc mitjà. Reserveu-ho.
  2. En aquest mateix oli, salteu la papada tallada a daus petits. Reserveu-ho.
  3. Poseu en aquesta mateixa cassola la ceba i el porro picats, saleu-ho i cuineu-ho uns 10 min. Tot seguit, afegiu-hi la canyella, el tomàquet fregit, la mel, el pollastre i la papada reservats, i remeneu-ho bé.
  4. Aboqueu-hi el conyac, espereu un parell de minuts que s'evapori l'alcohol i tireu-hi el Caldo.
  5. Salpebreu-ho, semitapeu-ho i deixeu-ho coure a foc mitjà-baix durant uns 50 min. Remeneu-ho de tant en tant.
  6. Afegiu-hi els dàtils, les nous, i continueu la cocció uns 10-15 min més. Rectifiqueu-ho de sal i pebre.
  7. Deixeu reposar el guisat, millor d'un dia per l'altre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 nov

Tast de vi ecològic d'A Taula!

Per celebrar el desè aniversari, A Taula! organitza diferents tastos de vins, i en aquesta ocasió ho...

17 nov

Hàbits saludables amb A Taula!

Una de les activitats organitzades per celebrar el desè aniversari d'A Taula! està dedicada a la cuina...

17 nov

Xerrada i tast del vi ecològic

El vi ecològic va guanyant terreny en cellers i taules. Des del Celler Tuets, al capdavant del qual trobem...

17 nov

Vi ecològic d'A Taula

El vi ecològic va guanyant terreny en cellers i taules. Des del Celler Tuets, al capdavant del qual trobem...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto