Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una cassola amb una mica d'oli daureu el pollastre net i enfarinat a foc mitjà. Reserveu-ho.
  2. En aquest mateix oli, salteu la papada tallada a daus petits. Reserveu-ho.
  3. Poseu en aquesta mateixa cassola la ceba i el porro picats, saleu-ho i cuineu-ho uns 10 min. Tot seguit, afegiu-hi la canyella, el tomàquet fregit, la mel, el pollastre i la papada reservats, i remeneu-ho bé.
  4. Aboqueu-hi el conyac, espereu un parell de minuts que s'evapori l'alcohol i tireu-hi el Caldo.
  5. Salpebreu-ho, semitapeu-ho i deixeu-ho coure a foc mitjà-baix durant uns 50 min. Remeneu-ho de tant en tant.
  6. Afegiu-hi els dàtils, les nous, i continueu la cocció uns 10-15 min més. Rectifiqueu-ho de sal i pebre.
  7. Deixeu reposar el guisat, millor d'un dia per l'altre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: