Preparació
- En una cassola amb una mica d'oli daureu el pollastre net i enfarinat a foc mitjà. Reserveu-ho.
- En aquest mateix oli, salteu la papada tallada a daus petits. Reserveu-ho.
- Poseu en aquesta mateixa cassola la ceba i el porro picats, saleu-ho i cuineu-ho uns 10 min. Tot seguit, afegiu-hi la canyella, el tomàquet fregit, la mel, el pollastre i la papada reservats, i remeneu-ho bé.
- Aboqueu-hi el conyac, espereu un parell de minuts que s'evapori l'alcohol i tireu-hi el Caldo.
- Salpebreu-ho, semitapeu-ho i deixeu-ho coure a foc mitjà-baix durant uns 50 min. Remeneu-ho de tant en tant.
- Afegiu-hi els dàtils, les nous, i continueu la cocció uns 10-15 min més. Rectifiqueu-ho de sal i pebre.
- Deixeu reposar el guisat, millor d'un dia per l'altre.