Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Pas 3

  1. Poseu a hidratar el pebrot de romesco en un got d'aigua. Trossegeu el pollastre i salpebreu-lo. Enfarineu lleugerament els trossos de pollastre i doneu-los petits cops per treure'ls l'excés de farina.
  2. En una cassola amb tota la base coberta d'oli d'oliva, sofregiu el pollastre fins que la pell estigui una mica daurada. Retireu-lo i reserveu-lo en un plat amb paper absorbent.
  3. Piqueu molt bé tota la verdura i, en el mateix oli on heu sofregit el pollastre, ofegueu l'all uns segons. Després, afegiu-hi el pebrot vermell i el pebrot verd picats i ofegueu-ho un parell de minuts. Afegiu-hi la ceba picada. Ofegueu-ho tot fins que la ceba estigui escalfada i transparent, i remeneu-ho de tant en tant.
  4. Afegiu-hi els tomàquets picats i sofregiu-los un parell de minuts fins que comenci a sortir l'aigua. Torneu a posar el pollastre a la cassola perquè es cuini amb el suc del tomàquet. Tot seguit, afegiu-hi una copa de vi i deixeu-ho un minut perquè s'evapori l'alcohol.
  5. Afegiu-hi brou de pollastre fins que cobreixi tot el pollastre, una quantitat suficient perquè es cogui uns 40 min a foc lent sense tapar-ho, perquè s'evapori. Remeneu-ho de tant en tant perquè no s'enganxi.
  6. Mentre prepareu la picada ('majao') per espessir la salsa, retireu el pebrot de romesco de l'aigua, traieu-ne el tall i talleu-lo en diferents trossos. Torreu-lo en una paella amb dues cullerades d'oli uns 10 s per cada costat, amb molt de compte per no cremar-lo.
  7. En el mateix oli, torreu un grapat d'ametlles pelades i, finalment, torreu també una llesca de pa. Piqueu el 'majao' amb un morter (o passeu-ho pel túrmix) tot afegint-hi una cullerada del brou del guisat. Incorporeu-lo a la cassola i remeneu-ho bé. Deixeu que el pollastre es vagi fent a foc lent fins que el brou s'evapori i la salsa quedi espessa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto