Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Talleu el pollastre a daus i salpebreu-los. Com sempre que feu servir els fogons, demaneu ajuda a un adult per enrossir els daus de pollastre en una cassola, amb un bon raig d’oli. Quan s’hagin enrossit, retireu-los i reserveu-los.
  2. Peleu el porro i talleu la part blanca ben menuda. Sofregiu-la lentament, amb un raig d’oli i mig gotet d’aigua, perquè no es cremi.
  3. Quan el porro hagi absorbit l’aigua i estigui lleugerament enrossit, afegiu-hi la salsa de tomàquet i espereu que tot plegat es confiti, uns 5 min, a foc lent.
  4. Espinyoleu els dàtils i poseu-los al sofregit, amb els anacards.
  5. Poseu-hi el pollastre i un raig generós de conyac.
  6. Espereu que s’evapori el conyac i afegiu-hi el brou de pollastre o l’aigua.
  7. Bulliu-ho uns 20 min, a foc mitjà, i ja ho podeu servir.

El consell

  • Els dàtils són superenergètics i van genial per recuperar forces després de fer exercici. A més, també són un bon nutrient per al cervell. Així que, quan tingueu una època de molta feina a l’escola, aprofiteu per portar-ne algun a la carmanyola.
  • Si voleu, en comptes de fer servir pollastre, podeu preparar la recepta amb gall dindi.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 gen

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

18 gen

Com alimentar-nos a l'hivern

Amb aquest taller, de 19 a 20.30 h, podeu conèixer els aliments de l’hivern i, també, com podem...

18 gen

Iniciació de tast de vins

En aquest taller, de 19.30 a 21.30 h, podeu educar els vostres sentits per poder apreciar tot allò que una...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto