Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu un raig d'oli d'oliva en una cocota i cuineu els escamarlans a foc fort. Amb un minut per cada costat és suficient. Reserveu-los.
  2. En la mateixa cocota, ofegueu els ceps tallats a làmines a foc mitjà durant 5 min. Reserveu-los.
  3. En la mateixa cocota fregiu els trossos de pollastre a foc mitjà, juntament amb el seu fetge. Quan estigui ben daurat, traieu el pollastre i el fetge de la cocota. Reserveu-los.
  4. Peleu la ceba i dos grans d'all i netegeu el porro. Piqueu-ho tot molt fi i sofregiu-ho a la cocota. Poseu-hi sal i pebre al gust. Quan la verdura es comenci a daurar, afegiu-hi els tomàquets ratllats i el pebre vermell de la Vera. Deixeu que tot se sofregeixi fins que el tomàquet es redueixi bé. Remeneu-ho de tant en tant durant el procés.
  5. Afegiu-hi el vi ranci i deixeu que s'evapori l'alcohol.
  6. Incorporeu el pollastre a la cocota i cobriu-lo amb aigua. Deixeu que cogui uns 40 min. A mitja cocció, incorporeu-hi també el fetge, que haureu picat al morter juntament amb els altres dos grans d'all, els brins de safrà i unes avellanes i ametlles.
  7. Passat el temps, incorporeu-hi de nou els ceps i deixeu que cogui 5 min més.
  8. A l'últim minut, afegiu-hi els escamarlans i remeneu-ho. Deixeu que el conjunt cogui un minut més.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Vegan Gourmet

Amb motiu de la celebració de la setmana de Sant Jordi, el Chef Prabhu Sukh, especialitzat en cuina vegana,...

25 abr

El berenar de les abelles

Aquest any, Sant Jordi té un convidat especial: les abelles. La plaça del Sortidor es converteix en un...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

Portada Cuina 214

PEIX 'LOW COST': MIL ESPÈCIES BÉ DE PREU I BONÍSSIMES!

  • Uns àpats de llibre
  • Els platillos populars tenen qui se'ls estimi

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto