Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu un raig d'oli d'oliva en una cocota i cuineu els escamarlans a foc fort. Amb un minut per cada costat és suficient. Reserveu-los.
  2. En la mateixa cocota, ofegueu els ceps tallats a làmines a foc mitjà durant 5 min. Reserveu-los.
  3. En la mateixa cocota fregiu els trossos de pollastre a foc mitjà, juntament amb el seu fetge. Quan estigui ben daurat, traieu el pollastre i el fetge de la cocota. Reserveu-los.
  4. Peleu la ceba i dos grans d'all i netegeu el porro. Piqueu-ho tot molt fi i sofregiu-ho a la cocota. Poseu-hi sal i pebre al gust. Quan la verdura es comenci a daurar, afegiu-hi els tomàquets ratllats i el pebre vermell de la Vera. Deixeu que tot se sofregeixi fins que el tomàquet es redueixi bé. Remeneu-ho de tant en tant durant el procés.
  5. Afegiu-hi el vi ranci i deixeu que s'evapori l'alcohol.
  6. Incorporeu el pollastre a la cocota i cobriu-lo amb aigua. Deixeu que cogui uns 40 min. A mitja cocció, incorporeu-hi també el fetge, que haureu picat al morter juntament amb els altres dos grans d'all, els brins de safrà i unes avellanes i ametlles.
  7. Passat el temps, incorporeu-hi de nou els ceps i deixeu que cogui 5 min més.
  8. A l'últim minut, afegiu-hi els escamarlans i remeneu-ho. Deixeu que el conjunt cogui un minut més.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12-19 ago

4a Setmana de l'Enoastronomia

Durant el mes d’agost podreu gaudir d’una experiència única al Celler Joan Ametller, situat...

19 ago

Petits grangers

La Fageda obre les seves portes als més menuts per tal d’apropar el món de l’agricultura...

14-19 ago

Festa de Sant Magí 2017

El mes d’agost Tarragona celebra la festa major en honor del copatró de la ciutat, Sant Magí. Com...

19 ago

Nit de vins de Torroja del Priorat

El 19 d’agost se celebra la desena edició de la Nit de vins de Torroja del Priorat. Aquesta regió...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto