Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu un raig d'oli d'oliva en una cocota i cuineu els escamarlans a foc fort. Amb un minut per cada costat és suficient. Reserveu-los.
  2. En la mateixa cocota, ofegueu els ceps tallats a làmines a foc mitjà durant 5 min. Reserveu-los.
  3. En la mateixa cocota fregiu els trossos de pollastre a foc mitjà, juntament amb el seu fetge. Quan estigui ben daurat, traieu el pollastre i el fetge de la cocota. Reserveu-los.
  4. Peleu la ceba i dos grans d'all i netegeu el porro. Piqueu-ho tot molt fi i sofregiu-ho a la cocota. Poseu-hi sal i pebre al gust. Quan la verdura es comenci a daurar, afegiu-hi els tomàquets ratllats i el pebre vermell de la Vera. Deixeu que tot se sofregeixi fins que el tomàquet es redueixi bé. Remeneu-ho de tant en tant durant el procés.
  5. Afegiu-hi el vi ranci i deixeu que s'evapori l'alcohol.
  6. Incorporeu el pollastre a la cocota i cobriu-lo amb aigua. Deixeu que cogui uns 40 min. A mitja cocció, incorporeu-hi també el fetge, que haureu picat al morter juntament amb els altres dos grans d'all, els brins de safrà i unes avellanes i ametlles.
  7. Passat el temps, incorporeu-hi de nou els ceps i deixeu que cogui 5 min més.
  8. A l'últim minut, afegiu-hi els escamarlans i remeneu-ho. Deixeu que el conjunt cogui un minut més.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 des

Canelons vegetarians d'A Taula

A Catalunya, els canelons de carn tradicionalment es menjaven els dies festius i especialment per Nadal. Actualment...

12 des

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

11-13 des

Cuina nadalenca d'A taula

'A Taula!' celebra deu anys de la seva creació i ho fa organitzant diversos tallers al Centre...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto