Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la salsa: en una mica d’oli confitat (barregeu oli, alls, romaní, farigola i sal i deixeu-ho confitar 30 min a 70 ºC) enrossiu les aletes a trossos i retireu-les. 
  2. Enrossiu després els caps i els crancs. Retireu-los. 
  3. Sofregiu les verdures netes i tallades a trossets. Quan siguin ben rosses, afegiu-hi les ales i el marisc, feu unes voltes mirant d’aixafar els crancs. Mulleu-ho amb el brandi i el vi i deixeu-ho reduir. Afegiu-hi aigua fins a cobrir-ho i deixeu-ho reduir a la meitat. Coleu-ho i lligueu-ho amb una mica de fècula diluïda en aigua freda. 
  4. Per a les broquetes: talleu el pollastre a dauets. Talleu els llagostins pelats per la meitat. Traieu-ne l’intestí. Talleu la ceba a trossets. Encasteu-ho, salpebreu-ho, pinteu-ho amb una mica d’oli confitat i poseu-ho a coure a la planxa a l’últim moment. 
  5. Talleu la salsa amb una mica d’oli confitat. Poseu les broquetes en els plats, aboqueu-hi salsa i acabeu-ho amb porradell i sèsam.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: