Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Escaldeu i plomeu el pollastre, flamegeu-lo i traieu-ne totes les plomes.
  2. Talleu-lo en octaus, salpebreu-lo i enfarineu-lo.
  3. Poseu una cassola al foc amb un raig d’oli i feu-hi enrossir els talls de pollastre per cada costat.
  4. En una altra cassola, amb un raig d’oli d'oliva, salteu-hi lleugerament els escamarlans. Reserveu-los.
  5. A la mateixa cassola, feu un sofregit amb la ceba i la pastanaga tallada ben finament. A mitja cocció, afegiu-hi el tomàquet ratllat. Deixeu-ho confitar bé, que quedi ben melós.
  6. Afegiu-hi el vi ranci i el conyac. Deixeu que s’evapori l’alcohol.
  7. Tot seguit, incorporeu-hi el llorer i el pollastre i cobriu-ho amb brou d'aviram. Deixeu-ho coure fins que el pollastre estigui ben tou.
  8. Uns minuts abans que s'acabi la cocció, afegiu-hi els peus de porc perquè facin xup-xup amb el pollastre.
  9. Feu una picada amb alls, julivert, galetes, avellanes i xocolata. Deixateu-ho amb el suc de la cocció i tireu-ho a la cassola.
  10. Afegiu-hi els escamarlans i deixeu-ho coure 2 min, tasteu-ho de sal i ja ho podeu servir, tot i que és millor si ho deixeu reposar una estona.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Vegan Gourmet

Amb motiu de la celebració de la setmana de Sant Jordi, el Chef Prabhu Sukh, especialitzat en cuina vegana,...

25 abr

El berenar de les abelles

Aquest any, Sant Jordi té un convidat especial: les abelles. La plaça del Sortidor es converteix en un...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

Portada Cuina 214

PEIX 'LOW COST': MIL ESPÈCIES BÉ DE PREU I BONÍSSIMES!

  • Uns àpats de llibre
  • Els platillos populars tenen qui se'ls estimi

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto