Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Escaldeu i plomeu el pollastre, flamegeu-lo i traieu-ne totes les plomes.
  2. Talleu-lo en octaus, salpebreu-lo i enfarineu-lo.
  3. Poseu una cassola al foc amb un raig d’oli i feu-hi enrossir els talls de pollastre per cada costat.
  4. En una altra cassola, amb un raig d’oli d'oliva, salteu-hi lleugerament els escamarlans. Reserveu-los.
  5. A la mateixa cassola, feu un sofregit amb la ceba i la pastanaga tallada ben finament. A mitja cocció, afegiu-hi el tomàquet ratllat. Deixeu-ho confitar bé, que quedi ben melós.
  6. Afegiu-hi el vi ranci i el conyac. Deixeu que s’evapori l’alcohol.
  7. Tot seguit, incorporeu-hi el llorer i el pollastre i cobriu-ho amb brou d'aviram. Deixeu-ho coure fins que el pollastre estigui ben tou.
  8. Uns minuts abans que s'acabi la cocció, afegiu-hi els peus de porc perquè facin xup-xup amb el pollastre.
  9. Feu una picada amb alls, julivert, galetes, avellanes i xocolata. Deixateu-ho amb el suc de la cocció i tireu-ho a la cassola.
  10. Afegiu-hi els escamarlans i deixeu-ho coure 2 min, tasteu-ho de sal i ja ho podeu servir, tot i que és millor si ho deixeu reposar una estona.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 gen

Festes de Sant Sebastià

Matadepera organitza, al gener, les Festes de Sant Sebastià, en què se celebren diverses activitats,...

20 gen

Fira de l'Olivera

Bigues i Riells recupera la Fira de l’Oli centrada en la varietat vera, del Vallès, que va haver...

20 gen

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto