Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Escaldeu i plomeu el pollastre, flamegeu-lo i traieu-ne totes les plomes.
  2. Talleu-lo en octaus, salpebreu-lo i enfarineu-lo.
  3. Poseu una cassola al foc amb un raig d’oli i feu-hi enrossir els talls de pollastre per cada costat.
  4. En una altra cassola, amb un raig d’oli d'oliva, salteu-hi lleugerament els escamarlans. Reserveu-los.
  5. A la mateixa cassola, feu un sofregit amb la ceba i la pastanaga tallada ben finament. A mitja cocció, afegiu-hi el tomàquet ratllat. Deixeu-ho confitar bé, que quedi ben melós.
  6. Afegiu-hi el vi ranci i el conyac. Deixeu que s’evapori l’alcohol.
  7. Tot seguit, incorporeu-hi el llorer i el pollastre i cobriu-ho amb brou d'aviram. Deixeu-ho coure fins que el pollastre estigui ben tou.
  8. Uns minuts abans que s'acabi la cocció, afegiu-hi els peus de porc perquè facin xup-xup amb el pollastre.
  9. Feu una picada amb alls, julivert, galetes, avellanes i xocolata. Deixateu-ho amb el suc de la cocció i tireu-ho a la cassola.
  10. Afegiu-hi els escamarlans i deixeu-ho coure 2 min, tasteu-ho de sal i ja ho podeu servir, tot i que és millor si ho deixeu reposar una estona.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct - 19 nov

Ganxotapes de Tardor

Del 20 d'octubre al 19 de novembre s'organitza a Sant Feliu de Guíxols un concurs per triar la millor 'Ganxotapa'...

19 nov

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

18-19 nov

Jornada del Calçot de Valls

Al novembre comença la temporada de les calçotades i, com no podia ser d’una altra manera,...

19 nov

Fira del Pa i la Xocolata

A Sant Gregori dediquen una fira al pa i la xocolata que, enguany, arriba a l’onzena edició, amb...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto