Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Per al romesco de kikos: talleu les nyores i poseu-les a remull, en aigua calenta, un mínim d’1 h.
  2. En una safata de forn, poseu els tomàquets i els alls. Demaneu ajuda a un adult per escalivar-ho al forn, a 200 ºC, 20 min. Aprofiteu que teniu el forn encès per torrar el pa, uns 3 min.
  3. Un cop escalivats, deixeu refredar els tomàquets i els alls, peleu-los i tritureu-los amb els 'kikos', la polpa de les nyores rascada, el pa i l’oli d’oliva. Si queda poc triturat, encara millor. Reserveu-ho.
  4. Talleu els pits de pollastre per la meitat. Salpebreu-los.
  5. Peleu i talleu els préssecs a làmines. Renteu, si cal, els espinacs tendres (si són de bossa, no cal).
  6. Estireu un plàstic film. A sobre, poseu-hi una meitat de pit de pollastre. Afegiu-hi una capa de fulles d’espinacs, una capa de préssecs i una capa tomàquets secs. Tapeu-ho amb l’altra meitat de pit de pollastre. Emboliqueu-ho amb l’ajut del plàstic film i feu-ne un botifarró. Tanqueu-ho amb forma de caramel.
  7. Emboliqueu-ho amb paper d’alumini i premeu-ho bé pels costats, perquè no hi entri gens d’aigua.
  8. Ompliu d’aigua una cassola on càpiguen bé els rotlles. Quan arrenqui el bull,  submergiu-los-hi i coeu-los 15 min.
  9. Traieu els rotlles, deixeu-los refredar i talleu-los a rodanxes. Serviu-los acompanyats amb el romesco de 'kikos'.

El consell

  • Aquesta recepta també pot quedar boníssima si, en comptes de préssec, hi poses làmines de poma.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 oct

III Nit del Gourmet Català

Arriba la III Nit del Gourmet Català al Palau de Pedralbes de Barcelona, a partir de les 18 h. Ho fa amb els...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto