Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Remulleu les ametlles 48 h. Escorreules i peleu-les.
  2. Poseu les ametlles en una safata, per deshidratar-les, sobre un full de téflex, fins que estiguin seques.
  3. En un robot de cuina, tritureu les ametlles fins a aconseguir una textura molt fina, però que no arribi a ser farina.
  4. Traieu el pinyol als dàtils.
  5. Afegiu els dàtils a les ametlles i tritureu-ho fins a obtenir una massa.
  6. Formeu els polvorons.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: