Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la poma al forn: traieu el cul de les pomes i poseu-les en una safata al forn. Dins del forat de cada poma poseu-hi un dau de mantega. Empolseu-les amb sucre morè i canyella. Mulleu-les amb una mica de moscatell. Poseu-les al forn a 160 ºC, 30 min.
  2. Per a la crema de vainilla: feu una crema anglesa. Bulliu la nata amb les beines obertes pel mig. Quan bulli, apagueu el foc i deixeu-ho infusionar durant 5 min. Incorporeu-hi els rovells amb el sucre i coueu-ho al bany maria fins que la crema s’espesseixi. Afegiu-hi els fulls de gelatina remullats. Coleu-ho i refredeu-ho perquè qualli. Un cop sòlid, trenqueu-ho amb un batedor de varetes fins que quedi puré.
  3. Aprofiteu el suc de les pomes del forn i deixeu-lo refredar. Separeu-ne la mantega i guardeu-ne la resta.
  4. Muntatge: poseu una base de crema de vainilla. Al voltant tireu-hi el suc de poma, panses i pinyons. Poseu-hi la poma, i, al damunt, una sanefa de gelat de canyella i un bastonet de galeta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: