Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la poma al forn: traieu el cul de les pomes i poseu-les en una safata al forn. Dins del forat de cada poma poseu-hi un dau de mantega. Empolseu-les amb sucre morè i canyella. Mulleu-les amb una mica de moscatell. Poseu-les al forn a 160 ºC, 30 min.
  2. Per a la crema de vainilla: feu una crema anglesa. Bulliu la nata amb les beines obertes pel mig. Quan bulli, apagueu el foc i deixeu-ho infusionar durant 5 min. Incorporeu-hi els rovells amb el sucre i coueu-ho al bany maria fins que la crema s’espesseixi. Afegiu-hi els fulls de gelatina remullats. Coleu-ho i refredeu-ho perquè qualli. Un cop sòlid, trenqueu-ho amb un batedor de varetes fins que quedi puré.
  3. Aprofiteu el suc de les pomes del forn i deixeu-lo refredar. Separeu-ne la mantega i guardeu-ne la resta.
  4. Muntatge: poseu una base de crema de vainilla. Al voltant tireu-hi el suc de poma, panses i pinyons. Poseu-hi la poma, i, al damunt, una sanefa de gelat de canyella i un bastonet de galeta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

21 oct

Enotast d'octubre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

21 oct

Vermut Solidari de tardor

Aquesta tardor, el Vermut Solidari estrena ubació, el Castell de Montjuïc de Barcelona. Es tracta d'un...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto