Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al pop: escalfeu l’oli i sofregiu-hi l’all picat, abans que agafi color afegiu-hi el julivert i el pebre vermell i immediatament el pop, tallat a rodanxes finetes. Salpebreu-ho.
  2. Per a l’escuma: feu una truita de patates amb els ous, les patates i la ceba. Tritureu-la a la Thermomix (o amb el túrmix) amb la clara i la nata. Coleu-la i introduïu-la al sifó, carregueu-lo i mantingueu-ho calent al bany maria.
  3. Muntatge: repartiu el pop i acabeu-ho d’omplir amb l’escuma calenta. Decoreu-ho amb la sal Maldon i porradell.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: