Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la mousse: escalfeu una part del Calmant i dissoleu-hi les fulles de gelatina, prèviament remullades en aigua i gel. Afegiu-hi el sucre. Incorporeu-hi la resta de Calmant i barregeu-ho. Incorporeu-hi la nata semimuntada. Poseu-ho en una safata i talleu-ho a quadrats. 
  2. Per al granissat: dissoleu la gelatina (prèviament hidratada en aigua i gel) en el cafè, encara calent, i afegiu-hi el sucre. Quan s’hagi refredat, afegiu-hi el Calmant. Barregeu-ho i congeleu-ho.
  3. Per a la crema: barregeu la llet i la nata i feu que arrenquin el bull. Afegiu-hi la gelatina, remullada i escorreguda. Aboqueu-ho damunt de la xocolata i barregeu-ho fins que es faci una crema. Afegiu-hi la regalèssia. 
  4. Muntatge: poseu una cullerada de la crema al plat. Al damunt, poseu-hi un quadrat de la mousse, i, a sobre, una petita quenelle de gelat de cafè. Al costat poseu-hi una cullerada de granissat de Calmant.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: