Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per al pa de pessic: desfeu la mantega i la xocolata al microones. Munteu el rovell amb els ous, els 40 g de sucre i la mel. A part, munteu les clares amb els 50 g de sucre. 
  2. Barregeu els rovells muntats amb les clares, afegiu-hi la xocolata amb la mantega i, finalment, la barreja de sòlids: farina i farina d’ametlla. 
  3. Poseu-ho en un motlle de silicona fent un gruix d’uns 3 cm i coeu-ho 20 min a 180 ºC. Feu-ne cilindres.
  4. Per a la ganache: escalfeu els 110 ml de nata amb el sucre i escaldeu la xocolata picada. 
  5. Emulsioneu-ho amb el túrmix i afegiu-hi els 225 ml de nata. Deixeu-ho reposar 2 h a la nevera i munteu-ho lleugerament. 
  6. Per al caramel: feu un caramel amb el sucre i la glucosa. En calent, afegiu-hi les neules i deixeu-ho refredar sobre paper de forn. 
  7. Poseu un cilindre de pa de pessic al plat. Al voltant, poseu-hi la ganache amb una mànega de pastisseria. Intercaleu-hi cireres. Claveu-hi trossos de caramel i acabeu-ho amb una quenelle de gelat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 set

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

23 set

Cicle Enocultura't al Mas Comtal

És temps de verema a les vinyes catalanes i els pagesos van per feina. L’enologia forma part de la cultura...

23 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

23-24 set

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto