Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per al pa de pessic: desfeu la mantega i la xocolata al microones. Munteu el rovell amb els ous, els 40 g de sucre i la mel. A part, munteu les clares amb els 50 g de sucre. 
  2. Barregeu els rovells muntats amb les clares, afegiu-hi la xocolata amb la mantega i, finalment, la barreja de sòlids: farina i farina d’ametlla. 
  3. Poseu-ho en un motlle de silicona fent un gruix d’uns 3 cm i coeu-ho 20 min a 180 ºC. Feu-ne cilindres.
  4. Per a la ganache: escalfeu els 110 ml de nata amb el sucre i escaldeu la xocolata picada. 
  5. Emulsioneu-ho amb el túrmix i afegiu-hi els 225 ml de nata. Deixeu-ho reposar 2 h a la nevera i munteu-ho lleugerament. 
  6. Per al caramel: feu un caramel amb el sucre i la glucosa. En calent, afegiu-hi les neules i deixeu-ho refredar sobre paper de forn. 
  7. Poseu un cilindre de pa de pessic al plat. Al voltant, poseu-hi la ganache amb una mànega de pastisseria. Intercaleu-hi cireres. Claveu-hi trossos de caramel i acabeu-ho amb una quenelle de gelat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Vegan Gourmet

Amb motiu de la celebració de la setmana de Sant Jordi, el Chef Prabhu Sukh, especialitzat en cuina vegana,...

25 abr

El berenar de les abelles

Aquest any, Sant Jordi té un convidat especial: les abelles. La plaça del Sortidor es converteix en un...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto