Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Renteu i assequeu els créixens.
  2. Torreu els pinyons al forn a 160 ºC.
  3. Barregeu el suc de la llima i la llimona amb la mostassa, el sucre, sal i pebre, i afegiu-hi l’oli d’oliva a poc a poc mentre ho barregeu amb unes varetes.
  4. Renteu els préssecs, talleu-los a meitats i elimineu-ne el pinyol. Fregueu-ne l’interior amb llimona.
  5. Escalfeu una planxa. Unteu les meitats dels préssecs amb oli d’oliva i feu-les a la planxa fins que s’enrosseixin.
  6. Talleu el coco a làmines fines amb un pelador.
  7. Munteu l’amanida col·locant de base dues meitats de préssec. Afegiu-hi uns créixens, unes làmines de coco i els pinyons. Amaniu-ho amb la vinagreta i afegiu-hi unes maduixes deshidratades.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 des

Canelons vegetarians d'A Taula

A Catalunya, els canelons de carn tradicionalment es menjaven els dies festius i especialment per Nadal. Actualment...

12 des

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

11-13 des

Cuina nadalenca d'A taula

'A Taula!' celebra deu anys de la seva creació i ho fa organitzant diversos tallers al Centre...

16 des

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto