Què cuinar La Vanguardia

La combinació de l’orxata, l’ensaïmada i els dauets de préssec queda boníssima; no us faci por afegir-hi els 100 g de sucre, tot i que l’orxata ja és dolça, entre els ous i les ensaïmades es necessita aquesta mica més de dolçor. I si les ensaïmades són de qualitat i artesanes, molt millor encara, el resultat encara serà més bo!

Preparació

  1. Bateu lleugerament els ous amb el sucre.
  2. Afegiu-hi l’orxata, les ensaïmades esmicolades i el préssec confitat a dauets. Barregeu-ho bé i aboqueu-ho dins un motlle caramel·litzat.
  3. Coeu-ho 50-60 min al bany maria al forn a 170 ºC. Deixeu-ho refredar i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 nov

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

18 nov

Tast de cambra

Vinseum i l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès us ofereixen per cinquena temporada consecutiva aquest cicle...

18 nov

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

18 nov

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto