Què cuinar La Vanguardia

Si vols preparar unes postres per a una celebració amb molta gent s'ha de buscar algun pastís fàcil de fer, i, en aquests casos, les opcions de flams, quallades o gelatines de sobre sempre van molt bé. Amb motlles d’alumini d’un sol ús tipus plum-cake, vaig poder preparar pastissos per a tothom en un moment, he he he…

Així que ja us podeu guardar bé aquesta recepta, que us traurà d’un compromís més d’un cop!

Preparació

  1. Escorreu la macedònia i guardeu l’almívar del pot.
  2. Talleu els melindros a daus i mulleu-los amb l’almívar de la macedònia.
  3. Dissoleu el flam amb la llet. Poseu la barreja en un cassó al foc remenant-ho contínuament fins que bulli.
  4. Aparteu-ho del foc, afegiu-hi la Nutella i barregeu-ho bé.
  5. Incorporeu-hi els melindros i la macedònia. Aboqueu-ho dins un motlle caramel·litzat i deixeu-ho quallar a la nevera unes 4 h.
  6. Desemmotllar girant el motlle cap per avall, decorar i servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto