Receptes de Nadal La Vanguardia

Si vols preparar unes postres per a una celebració amb molta gent s'ha de buscar algun pastís fàcil de fer, i, en aquests casos, les opcions de flams, quallades o gelatines de sobre sempre van molt bé. Amb motlles d’alumini d’un sol ús tipus plum-cake, vaig poder preparar pastissos per a tothom en un moment, he he he…

Així que ja us podeu guardar bé aquesta recepta, que us traurà d’un compromís més d’un cop!

Preparació

  1. Escorreu la macedònia i guardeu l’almívar del pot.
  2. Talleu els melindros a daus i mulleu-los amb l’almívar de la macedònia.
  3. Dissoleu el flam amb la llet. Poseu la barreja en un cassó al foc remenant-ho contínuament fins que bulli.
  4. Aparteu-ho del foc, afegiu-hi la Nutella i barregeu-ho bé.
  5. Incorporeu-hi els melindros i la macedònia. Aboqueu-ho dins un motlle caramel·litzat i deixeu-ho quallar a la nevera unes 4 h.
  6. Desemmotllar girant el motlle cap per avall, decorar i servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Escudella Solidària

Per Nadal no pot faltar un bon plat d’escudella, i  el 16 de desembre podreu gaudir-ne d’una...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

16 des

Enotast de desembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto