Què cuinar La Vanguardia

Si vols preparar unes postres per a una celebració amb molta gent s'ha de buscar algun pastís fàcil de fer, i, en aquests casos, les opcions de flams, quallades o gelatines de sobre sempre van molt bé. Amb motlles d’alumini d’un sol ús tipus plum-cake, vaig poder preparar pastissos per a tothom en un moment, he he he…

Així que ja us podeu guardar bé aquesta recepta, que us traurà d’un compromís més d’un cop!

Preparació

  1. Escorreu la macedònia i guardeu l’almívar del pot.
  2. Talleu els melindros a daus i mulleu-los amb l’almívar de la macedònia.
  3. Dissoleu el flam amb la llet. Poseu la barreja en un cassó al foc remenant-ho contínuament fins que bulli.
  4. Aparteu-ho del foc, afegiu-hi la Nutella i barregeu-ho bé.
  5. Incorporeu-hi els melindros i la macedònia. Aboqueu-ho dins un motlle caramel·litzat i deixeu-ho quallar a la nevera unes 4 h.
  6. Desemmotllar girant el motlle cap per avall, decorar i servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15-21 ago

Ruta dels Vins de la FM de Gràcia

Amb motiu de la Festa Major de Gràcia s’organitza una activitat pensada per als amants del vi. Com cada...

22 ago

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto