Què cuinar La Vanguardia

Aprofitant les últimes taronges, me n’acomiado fins a la temporada d’hivern amb aquest púding d’aprofitament.

Els púdings són ideals per aprofitar sobralles de brioixos, magdalenes o pastes dolces que s’han quedat seques al calaix del pa (o, en el meu cas, una base de pa de pessic que ens van regalar al Caprabo i que ja feia massa dies que rondava per casa…). Si, a més, s’enriqueixen amb melmelada, panses i licor, com en aquest cas, deixa de ser una recepta d’aprofitament per passar a ser unes postres bones de veritat. Proveu-ho i ja m’ho direu! La cocció es pot fer al forn (al bany maria a 180 ºC fins que qualli) o al microones. En aquest segon cas va molt bé un motlle de corona per tal que la cocció sigui ben uniforme.

Preparació

  1. Esmicoleu el pa de pessic en la llet calenta. Macereu les panses amb el licor. Afegiu al pa de pessic els ous batuts, la pell de taronja, el sucre i la melmelada. Barregeu-ho bé, afegiu-hi les panses escorregudes i aboqueu-ho dins un motlle de corona caramel·litzat.
  2. Coeu-ho al microones a 750 W en dues tandes de 5 min, deixant 2 min de repòs entre l'una i l'altra. Deixeu-ho refredar, desemmotlleu-ho i reserveu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23-25 jun

IV Campanya de la Llagosta a la Costa Brava

Aquest mes de juny podeu gaudir d’un dels productes mariners més gurmets: la llagosta. L’agrupació...

23-25 jun

Fira Internacional del Formatge

Llançà serà els dies 23, 24 i 25 de juny la capital del formatge. La primera Fira Internacional...

25-26 jun

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

25-26 jun

'Teatre entre vinyes' a Alta Alella

El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto