Què cuinar La Vanguardia

He estat dubtant si posar o no la recepta, ja que aquest pastís és d’aquells que us faran quedar com uns autèntics pastissers fins que expliques el fàcil que és. Llavors, els “Oh!” d’admiració es converteixen en “Ah!, això també ho sé fer jo!”. En aquest cas us recomano seguir el consell que sempre dóna la Mireia Carbó: no explicar mai com és de fàcil de fer. És com si un mag expliqués el truc que hi ha darrere un número de màgia…

El pastís s’empassa xuclant, té el punt just de dolçor, és lleuger, amb un toc de rom molt encertat i uns entrebancs de fruita tropical molt originals. FEU-LO!

Preparació

  1. Talleu els melindros a daus i mulleu-los amb el rom.
  2. Prepareu el flam com indica el paquet. Quan bulli la llet, aparteu-la del foc, afegiu-hi la Nutella i barregeu-ho bé.
  3. Incorporeu-hi els melindros i la fruita seca. Aboqueu-ho dins un motlle caramel·litzat (si és de silicona no cal) i deixeu-ho quallar a la nevera unes 4 h.
  4. Desemmotlleu-ho girant el motlle cap per avall, decoreu-ho i serviu-ho fresc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 nov

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

21 nov

Rebosteria compromesa d'A Taula

En aquest taller podeu aprendre a preparar postres i pastissos mentre reflexioneu sobre sostenibilitat, tradició...

22 nov

Taller de fondue i maridatge amb vins d'A Taula!

A Taula! Cicle de cultura i gastronomia celebra 10 anys divulgant la cultura gastronòmica i els bons...

23 nov

Hàbits saludables amb A Taula!

Una de les activitats organitzades per celebrar el desè aniversari d'A Taula! està dedicada a la cuina...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto