Consells de cuina La Vanguardia

Aquest púding és genial per aprofitar restes de croissants, magdalenes i similars que us hagin quedat secs pel calaix del pa (jo he utilitzat melindros de La Bella Easo que no sabia com gastar). El gust pot variar en funció del suc i la gelatina que hi poseu (llimona, kiwi, taronja, poma, maduixa…).
Tradicionalment, un púding és una recepta d’aprofitament de pa sec que es cou al forn amb ous, llet i sucre. Però en aquest cas, en lloc d’ous he utilitzat gelatina i el pastís es qualla a la nevera. D’aquí ve el nom de “púding fred”.
És una recepta molt fàcil i ràpida, que et fa quedar molt bé si no dius com és de fàcil la recepta.

Preparació

  1. Escalfeu al microones 200 ml de suc fins que bulli. Dissoleu-hi bé la gelatina i afegiu-ho a la resta del suc. Afegiu-hi la nata líquida i remeneu-ho bé.
  2. Unteu un motlle de plum-cake amb caramel líquid. Cobriu-lo amb una capa de melindros i aboqueu-hi una part del líquid amb la gelatina. Poseu-hi una segona capa de melindros i líquid. Poseu-hi una tercera capa de melindros i cobriu-ho amb la resta del líquid.
  3. És important que els melindros quedin ben impregnats. Poseu-ho a la nevera fins que qualli.
  4. Per servir-ho, es desemmotlla com si fos un flam, capgirant el pastís.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

23-25 feb

Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre 2018

L’últim cap de setmana de febrer, el nucli urbà de Jesús, a Tortosa, acull la Fira de l'Oli...

25 feb

Festa del Xató de Vilafranca 2018

El xató és un plat molt preuat arreu de Catalunya i forma part de la cultura gastronómica de l’Alt...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto