Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu al microones 200 ml de suc fins que bulli. Dissoleu-hi bé la gelatina i afegiu-ho a la resta del suc. Afegiu-hi la nata líquida i remeneu-ho bé.
  2. Unteu un motlle de plum-cake amb caramel líquid. Cobriu-lo amb una capa de melindros i aboqueu-hi una part del líquid amb la gelatina. Poseu-hi una segona capa de melindros i líquid. Poseu-hi una tercera capa de melindros i cobriu-ho amb la resta del líquid.
  3. És important que els melindros quedin ben impregnats. Poseu-ho a la nevera fins que qualli.
  4. Per servir-ho, es desemmotlla com si fos un flam, capgirant el pastís.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: