Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Primera cocció: en una bossa de cocció poseu la gallina salpebrada, el fons fosc de pollastre, l’oli i el suc de tòfona, tanqueu la bossa i introduïu-la en una olla amb aigua bullent durant 35 min. Talleu la cocció introduint la bossa de la gallina en aigua freda i gel abundant.
  2. Segona cocció: quan vulgueu acabar la gallina, la introduïu al bany maria 5 min. Obriu la bossa i poseu-ne el contingut en una cocota de ferro, tapeu-la i poseu-la al forn a 190 ºC durant 35 min, i després, 25 min més a 215 ºC amb l’olla destapada. El temps de cocció pot variar segons el pes de la gallina. Quan restin 5 min per finalitzar la cocció, hi afegiu les botifarres de perol lleugerament rostides, les minicebes tendres ja saltades i la tòfona picada a dauets de 0,2 mm de gruix.
  3. Muntatge: ensenyeu la peça sencera als comensals i la serviu, aprofiteu per desgreixar i lligar la salsa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 gen

Cremes lleugeres d'hivern

Les festes de Nadal estan plenes d’excessos? Heu menjat massa durant les festes? Veniu a aquest taller, programat...

18 gen

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

18 gen

Com alimentar-nos a l'hivern

Amb aquest taller, de 19 a 20.30 h, podeu conèixer els aliments de l’hivern i, també, com podem...

18 gen

Iniciació de tast de vins

En aquest taller, de 19.30 a 21.30 h, podeu educar els vostres sentits per poder apreciar tot allò que una...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto