Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per al puré: peleu la carbassa i el moniato i talleu-los a daus. Poseu-ho en una cassola que tapi hermèticament, amb un pols de sal i un raig d'oli. Coeu-ho al forn a 250 ºC, 30 min. Comproveu que estigui cuit i tou.
  2. Tritureu-ho ben fi i afegiu-hi un raig d'oli, perquè quedi un puré cremós. Reserveu-ho en un bany maria calent. Si queda molt espès, el podeu alleugerir amb un xic de brou vegetal o aigua.
  3. Reduïu el suc de mandarina fins que quedi una densitat de salsa. Ha de reduir a 1/3 part. Emulsioneu-ho amb la meitat de l'oli. Poseu-ho a punt de sal i afegiu-hi el cerfull, picat finament. Reserveu-ho tebi.
  4. Netegeu els rossinyols amb un drap humit.
  5. Escateu els rogers, filetegeu-los i, amb unes pinces, retireu les espines dels vuit filets. 
  6. Poseu una planxa i una paella amb un raig d'oli al foc. A la planxa, saleu i marqueu els rogers, primer per la part de la pell i, després, uns segons per la carn. Deixeu-los rosadets. 
  7. A la paella, salteu els rossinyols uns segons.
  8. En un plat soper, munteu dues cullerades (en forma de muntanya) de puré de moniatos i carbassa, al damunt els dos filets de rogers i, al damunt de la pell dels rogers, una cullerada d'ous de salmó.
  9. Acabeu-ho amb un cordó d'emulsió de mandarina i oli d'oliva i unes escates de sal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

IV Mostra d'olis d'oliva al Priorat

Per quarta vegada, el Celler Clos Figueras organitza una mostra d'olis d'oliva catalans que vol donar suport al...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto