Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu les albergínies al forn per escalivar. Un cop escalivades, traieu-los la pell i les granes (procurant de treure totes les granes possibles), afegiu-hi la sal i el pebre i el suc de la llimona. Tritureu-ho.
  2. Feu una beixamel procurant que quedi una mica clara: escalfeu la llet en un cassó. En una cassola, foneu la mantega i, quan sigui fosa, afegiu-hi la farina i remeneu-ho, que es cogui lentament. Tot seguit, incorporeu-hi la llet calenta de mica en mica i remeneu-ho perquè no faci grumolls. Deixeu-ho coure a foc suau i poseu-hi un polsim de sal i pebre. Un cop llesta, afegiu-hi els ingredients que ja teniu triturats. Rectifiqueu-ho de sal.
  3. Poseu-hi el formatge emmental ratllat per damunt, deixeu que el puré bulli a foc lent entre 3 a 4 min. Es pot menjar fred o calent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 gen

Cremes lleugeres d'hivern

Les festes de Nadal estan plenes d’excessos? Heu menjat massa durant les festes? Veniu a aquest taller, programat...

18 gen

Com alimentar-nos a l'hivern

Amb aquest taller, de 19 a 20.30 h, podeu conèixer els aliments de l’hivern i, també, com podem...

18 gen

Iniciació de tast de vins

En aquest taller, de 19.30 a 21.30 h, podeu educar els vostres sentits per poder apreciar tot allò que una...

18 gen

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto