Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu les albergínies al forn per escalivar. Un cop escalivades, traieu-los la pell i les granes (procurant de treure totes les granes possibles), afegiu-hi la sal i el pebre i el suc de la llimona. Tritureu-ho.
  2. Feu una beixamel procurant que quedi una mica clara: escalfeu la llet en un cassó. En una cassola, foneu la mantega i, quan sigui fosa, afegiu-hi la farina i remeneu-ho, que es cogui lentament. Tot seguit, incorporeu-hi la llet calenta de mica en mica i remeneu-ho perquè no faci grumolls. Deixeu-ho coure a foc suau i poseu-hi un polsim de sal i pebre. Un cop llesta, afegiu-hi els ingredients que ja teniu triturats. Rectifiqueu-ho de sal.
  3. Poseu-hi el formatge emmental ratllat per damunt, deixeu que el puré bulli a foc lent entre 3 a 4 min. Es pot menjar fred o calent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 nov

Tast de vi ecològic d'A Taula!

Per celebrar el desè aniversari, A Taula! organitza diferents tastos de vins, i en aquesta ocasió ho...

17 nov

Hàbits saludables amb A Taula!

Una de les activitats organitzades per celebrar el desè aniversari d'A Taula! està dedicada a la cuina...

17 nov

Xerrada i tast del vi ecològic

El vi ecològic va guanyant terreny en cellers i taules. Des del Celler Tuets, al capdavant del qual trobem...

17 nov

Vi ecològic d'A Taula

El vi ecològic va guanyant terreny en cellers i taules. Des del Celler Tuets, al capdavant del qual trobem...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto