Consells de cuina La Vanguardia

Després d’haver passat el pont de la Castanyada fora de casa, em venia de gust preparar unes postres senzilles i lleugeres, per compensar els excessos dels panellets i dels esmorzars de poble. Per això he triat aquestes quallades amb galetes maria, que queden boníssimes i són ideals per esmorzar.

La recepta l’he tret de Mundorecetas. Allà circulen força variants de la mateixa recepta i jo he triat la més lleugera, és a dir, amb llet en lloc de nata, amb menys sucre i amb menys galetes. El resultat és una quallada amb un regust de galeta maria semblant als iogurts de biscuit de La Lechera. A mi m’han encantat!

Preparació

  1. Tritureu les galetes fins que quedin ben fines.
  2. Barregeu amb tots els ingredients, tritureu-ho amb el túrmix i poseu-ho en un cassó al foc. Quan bulli, traieu-ho uns segons del foc i torneu-ho a posar al foc fins que torni a bullir.
  3. Repartiu-ho dins els motlles de iogurt i reserveu-ho a la nevera fins que qualli.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

IV Mostra d'olis d'oliva al Priorat

Per quarta vegada, el Celler Clos Figueras organitza una mostra d'olis d'oliva catalans que vol donar suport al...

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto