Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu el sucre i la pela de les llimones en un pot i remeneu-ho bé.
  2. En un altre recipient, bateu els ous amb el suc de llimona. Afegiu aquesta barreja al pot amb el sucre.
  3. Afegiu-hi la mantega, tallada a trossets, i coeu-ho al bany maria. Remeneu-ho amb freqüència fins que s’espesseixi, 30-40 min.
  4. Aboqueu la barreja en flascons esterilitzats. Deixeu-los refredar i guardeu-los a la nevera.
  5. Aquesta preparació és ideal per acompanyar pastissos (o bé, farcir-los), torrades i iogurts.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: