Preparació
- Talleu la pasta brisa i poseu-la al motlle, amb paper de forn a sota, perquè no s’enganxi. Poseu-hi un altre tros de paper de forn al damunt i un pes a sobre de cada motlle, perquè en cuinar-ho no s’aixequi (arròs sec, llenties…).
- Escalfeu el forn a 180 ºC i coeu-hi la massa durant uns 12-16 min, fins que quedi daurada.
- Talleu les maduixes a quadradets, reservant-ne quatre per a la presentació.
- Reserveu unes fulles de menta i piqueu-ne la resta.
- Bateu bé el mascarpone amb la polpa de la vainilla i la mel. Incorporeu-hi la menta i les maduixes picades, remenant-ho suaument amb una cullera.
- Ompliu les quiches amb aquesta preparació i reserveu-les a la nevera fins a l'hora de servir-les.
- En el moment de servir-les, afegiu-hi llavors de carbassa, unes fulles de menta i unes làmines de maduixa.