Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu la pasta brisa i poseu-la al motlle, amb paper de forn a sota, perquè no s’enganxi. Poseu-hi un altre tros de paper de forn al damunt i un pes a sobre de cada motlle, perquè en cuinar-ho no s’aixequi (arròs sec, llenties…).
  2. Escalfeu el forn a 180 ºC i coeu-hi la massa durant uns 12-16 min, fins que quedi daurada.
  3. Talleu les maduixes a quadradets, reservant-ne quatre per a la presentació.
  4. Reserveu unes fulles de menta i piqueu-ne la resta.
  5. Bateu bé el mascarpone amb la polpa de la vainilla i la mel. Incorporeu-hi la menta i les maduixes picades, remenant-ho suaument amb una cullera.
  6. Ompliu les quiches amb aquesta preparació i reserveu-les a la nevera fins a l'hora de servir-les.
  7. En el moment de servir-les, afegiu-hi llavors de carbassa, unes fulles de menta i unes làmines de maduixa.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto