Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Per a la massa: poseu la farina i la mantega freda, tallada a daus, en un recipient gros. Fregueu-ho fins que la farina desaparegui i la massa sembli sorra. Afegiu-hi la sal i l’ou batut. Barregeu-ho bé i pasteu-ho fins a tenir una massa homogènia.
  2. Poseu la massa entre dos papers de forn, estireu-lo amb forma rodona amb un corró i emboliqueu-lo sobre el corró, lleugerament enfarinat.
  3. Engreixeu i enfarineu un motlle d’uns 20 cm de diàmetre. Poseu el corró sobre la vora del motlle i desenrotlleu la massa. Si ho veieu complicat, demaneu ajuda a un adult. Doneu forma a les vores, punxeu la massa amb una forquilla, perquè no pugi, i retalleu les sobres.
  4. Per a les verdures: amb l’ajuda d’un adult, peleu les pastanagues i talleu-les a daus. Renteu el carbassó i talleu-lo a daus. Peleu la base dels espàrrecs i rebutgeu-ne la part més dura. Poseu la pastanaga i els espàrrecs en un recipient per a microones, tapeu-ho i coeu-ho a màxima potència, 5 min. Reserveu-ho.
  5. En un bol gran, bateu els ous i barregeu-los amb la nata i la llet. Salpebreu-ho i poseu-hi una mica de nou moscada ratllada.
  6. Poseu les verdures cuites, el carbassó i el salmó tallat menut, sobre la massa. Cobriu amb la barreja d’ous, nata i llet.
  7. Enforneu, a 180 ºC, 40 min. 

El consell

Fer la massa de la quiche és molt divertit, però porta molta feina. Si ho preferiu, podeu comprar pasta brisa ja feta. La trobareu a la secció de refrigerats o al congelador.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 ago

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto