Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Per a la massa: poseu la farina i la mantega freda, tallada a daus, en un recipient gros. Fregueu-ho fins que la farina desaparegui i la massa sembli sorra. Afegiu-hi la sal i l’ou batut. Barregeu-ho bé i pasteu-ho fins a tenir una massa homogènia.
  2. Poseu la massa entre dos papers de forn, estireu-lo amb forma rodona amb un corró i emboliqueu-lo sobre el corró, lleugerament enfarinat.
  3. Engreixeu i enfarineu un motlle d’uns 20 cm de diàmetre. Poseu el corró sobre la vora del motlle i desenrotlleu la massa. Si ho veieu complicat, demaneu ajuda a un adult. Doneu forma a les vores, punxeu la massa amb una forquilla, perquè no pugi, i retalleu les sobres.
  4. Per a les verdures: amb l’ajuda d’un adult, peleu les pastanagues i talleu-les a daus. Renteu el carbassó i talleu-lo a daus. Peleu la base dels espàrrecs i rebutgeu-ne la part més dura. Poseu la pastanaga i els espàrrecs en un recipient per a microones, tapeu-ho i coeu-ho a màxima potència, 5 min. Reserveu-ho.
  5. En un bol gran, bateu els ous i barregeu-los amb la nata i la llet. Salpebreu-ho i poseu-hi una mica de nou moscada ratllada.
  6. Poseu les verdures cuites, el carbassó i el salmó tallat menut, sobre la massa. Cobriu amb la barreja d’ous, nata i llet.
  7. Enforneu, a 180 ºC, 40 min. 

El consell

Fer la massa de la quiche és molt divertit, però porta molta feina. Si ho preferiu, podeu comprar pasta brisa ja feta. La trobareu a la secció de refrigerats o al congelador.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

16 des

Enotast de desembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

16 des

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto