Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu la mantega a dauets i treballeu-la amb la farina, sense pastar-ho massa, per evitar que agafi elasticitat. Afegiu-hi el rovell d’ou, un pessic de sal i unes gotes d’aigua, i treballeu-la una mica més. Emboliqueu-ho en paper film i refrigereu-ho 1 h.
  2. Renteu i assequeu els espinacs, i talleu-los petits.
  3. Peleu la ceba i l’all, piqueu-los i sofregiu-los en una paella gran, amb unes gotes d’oli d’oliva, 8-10 min; afegiu-hi els espinacs, salpebreu-ho i continueu la cocció uns minuts més.
  4. Munteu els ous amb una mica de sal, i barregeu-ho amb els espinacs, el mató i les ametlles, pelades i trossejades.
  5. Estireu la massa i poseu-la en motlles individuals; folreu-los amb paper sulfurat i poseu-hi un pes (com ara cigrons secs).
  6. Poseu les quiches al forn, a 180 ºC, 20 min. Retireu-les i ompliu-les amb la preparació anterior; col·loqueu una rodella de tomàquet a sobre de cada quiche i torneu-les a posar al forn, a 180 ºC, durant 20 min.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

17 feb

Uriçada popular

La campanya gastronòmica dels Uriços de Sant Feliu de Guíxols celebra un dels moments més esperats...

17 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

19 feb

Taller de ferments

De 19.30 a 21.30 h Professor: Alex Pirla (Prabhu Sukh) Aquest taller té classes teòriques i pràctiques,...

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto