Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu bé la quinoa esbandint-la sota l’aixeta amb l’ajut d’un colador.
  2. Poseu la meitat de la llet de soja a infusionar en un cassó al foc amb l’anís estrellat. Quan arrenqui el bull, traieu l’anís i reserveu-ho.
  3. Poseu la quinoa amb l’aigua en un cassó al foc. Quan arrenqui el bull, afegiu-hi la llet infusionada amb l’anís i deixeu-ho coure a foc baix uns 20 min. Afegiu-hi la resta de la llet de soja i el sucre i deixeu-hocoure uns 10 min més a foc baix, remenant-ho de tant en tant. Quan tingui el punt d’espessor desitjat, aboqueu-ho sobre una plata i deixeu-ho refredar.
  4. Serviu-ho fred de nevera amb, opcionalment, una mica d’anís en pols empolsat per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: