Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

1. Abans de començar, eixugueu els lloms de bacallà amb un drap de cuina.
2. Talleu els lloms a daus, daureu-los en una paella amb oli ben calent i afegiu-hi el pebre, el pebre vermell. Reserveu-los.
3. En una cassola baixa, escalfeu la mantega i afogueu-hi la ceba, el porro i la pastanaga durant deu minuts a foc lent.
4. Afegiu-hi el tomàquet, la sal i el pebre i deixeu-lo coure durant uns minuts.
5. Afegiu el bacallà i serviu-lo decorat amb julivert picat. Es pot acompanyar de cus cus o arròs blanc. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: