Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Trossegeu les verdures del sofregit 4 s a velocitat 4, afegiu-hi el tomàquet i l'oli i programeu la Thermomix 10 min, temperatura Varoma i velocitat cullera.
  2. Afegiu les costelles al vas juntament amb els xoriços i ofegueu-ho 5 min, temperatura Varoma, i velocitat cullera amb gir a l'esquerra.
  3. Afegiu-hi la sal o el brou amb el pebre vermell i programeu 2 min a la mateixa temperatura i velocitat.
  4. Afegiu-hi l'aigua i programeu 25 min, temperatura Varoma, velocitat cullera i gir a l'esquerra.
  5. Col·loqueu el recipient Varoma amb les patates. Acabat el temps, afegiu l'arròs al vas, programeu 13 min amb mateixa temperatura i velocitat i torneu a posar el Varoma.

Aquesta recepta admet variacions, com afegir-hi cargols, cansalada, conill, tot tipus de verdures, pollastre, llonganissa, etc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: