Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu les cebes i poseu-les dins d’una paella amb un raig d’oli. Deixeu-les ofegar. A mitja cocció, afegiu-hi el peix, net, tallat a rodanxes i salpebrat. Per damunt del peix, escampeu-hi all i julivert ben picats. Tot seguit, aboqueu-hi també un rajolí de vi blanc o de conyac, el suc dels espàrrecs i el de les cloïsses. Tapeu la paella i deixeu-la al foc durant 4 o 5 min.
  2. En acabat, amb molta cura, tombeu el peix. Escampeu també per aquesta cara del peix all i julivert picats. Col·loqueu les gambes entre tall i tall de peix. Tapeu la cassola i deixeu-la 4 o 5 min més al foc. A l’últim minut, incorporeu-hi les cloïsses.
  3. Per acabar, emplateu-ho i adorneu el plat amb els espàrrecs. Nota: és un plat bo i ràpid de fer i que té molta presència.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: